Okategoriserat

Far, jag kan inte få upp min kokosnöt!

Ja, jag är officellt i en Povel-period. Och dessutom i en sjukt stressig period, som påminner starkt om hur det var förr i världen. Men, nu är jag bättre rustad. Hoppas jag. Innan torsdag måste jag ha hunnit packa allt i lägenheten, så vi kan städa när jag kommer hem från kryssningen. På måndag är det dags för flytt, och sen rullar allt på samtidigt. Hemsidan måste vara klar måndagen efter det, sedan är det DM samma vecka på söndagen (samt någon sorts uppvisning på fredagen har jag för mig?). Dagen efter DM får vi hemtentan i MDI:n, och veckan efter det är det tenta i alogritmiken. Sen ska jag sova.
Det lustigaste är att jag har valt just den här tiden att sluta röka på. Det kan gå hur som helst, än har jag inte haft en enda rökfri dag sen jag sa att jag skulle sluta. Men jag har i alla fall inte köpt cigaretter! Klarar jag det här, då klarar jag vad som helst utan mina giftpinnar.

Nu finns det inte tid att sitta vid datorn mer, det är dags för some hardcore porslinspackning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *