Okategoriserat

99 problems but a bitch aint one

Stress, stress, stress. Och inget annat i huvudet än att klara upp den viktigaste relationen i mitt liv just nu. När jag egentligen borde lägga det åt sidan och ägna mig åt plugg, plugg, plugg, webdesign, sökning av sommarjobb, umgänge med vänner och plugg. Och lite plugg.
Jag är inte gjord för konflikter, och det tar oftast väldigt hårt på mig när jag hamnar i en. Är det ett personlighetsdrag eller tecken på dålig självkänsla att jag inte klarar av att någon är sur på mig? Är det fel av mig att vilja lösa allt på en gång, för att slippa den ständiga undran och osäkerheten över vad som pågår? Jag kan inte bedöma om konflikterna jag hamnar i nu är något som kommer förstöra allt, eller om det är random irritationer som alla har. Det enda jag vet är att jag vill jobba stenhårt för det här, men jag vill inte radera ut hela min personlighet på vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *