Okategoriserat

Dance like it hurts, love like you need money and work when people are watching

Det är kallt, kallt, kallt i mitt kära studentrum. För en stund sen tänkte jag att en dusch borde åtgärda problemet, men det enda som hände var att jag numera är kall och skrynklig.
Dagen har gått i nyttighetens tecken, har hunnit med möte om ny hemsida, städning, tvättning och en hel del jobb på the current project. I ett plöstligt anfall av saknad efter Bananen och alla andra som åkt idag har jag bekantat mig med Flash, och min nördstämpel har gjort ett ännu lite hårdare avtryck.

Veckan har gått sjukt fort, från DM i söndags (som gick över förväntan, även om jag sysslade med udda saker på tävlingsmattan), till hemtenta i MDI (som gick….eh…den är inlämnad i alla fall…) till chill och jobbdag idag. När algoritmikplugget ska planeras in är dock inte riktigt bestämt…

Imorgon blir det en impulsvisit i Falun, med påskmiddag hos släkten och sedan utgång med kära gamla LundH, som på den gamla goda tiden. På lördag blir det tillbaka till Flogsta och stenhögsspråk och sorterade listor. Eller utgång. Helst utgång.

Under mitt skinn ligger hela tiden en nervositet som nog bara kommer bli värre. Låt de här dagarna gå fort!

Dagens Herrmann-humor (idag med gitarrtema, tillägnat Biffen och Bananen, till minne av deras skönsång under tisdagskvällen) 

Ett svar på “Dance like it hurts, love like you need money and work when people are watching”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *