Okategoriserat

Hopelessy devoted to you

My head is saying: Fool, forget him!My heart is saying: Don’t let go! The Banana is saying: Blogga, så here goes.

Mycket att göra, men det är väl så vi trivs! Hemsidan på gång, DM på söndag, kanske uppvisning på fredag, hemtenta från och med nästa måndag och sen en påsk fylld av plugg. Jag mår bra dock, livet är underbart med undantag för random swings. Skulle vilja hinna fålla upp ett par byxor och påbörja projekt ”Sticka massvis med benvärmare” men det får vänta.

Props till random folk som räddar mitt liv med jämna mellanrum (herr Banan, herr B, Mr Piercing i näsan samt XmaZe) . Noll cred till herr Kuksugare dock, det är inte ok. Jiddrar du med LundH jiddrar du med hela ÅttiseX, och hon är inte att leka med.

Nu ska jag sluta leka ghetto och istället pallra mig ned till Orvars för intag av nachos med pojkar och flickor jag inte sett på länge.

Dagens länk till Carinhumor (ni vet att ni uppskattar det, mig lurar ni inte!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *