Okategoriserat

When I go to the clubs I wait in line, motherfucker

I brist på bättre utmanar jag mig själv att i enlighet med Studiomannens mall berätta vad jag gjorde för 5, 10, 15 och 20 år sedan.
April 2003
Jag var 17 år och pluggade samhällsvetenskap på Falu Frigymnasium. Två månader tidigare hade jag flyttat hemifrån, och jag var upp över öronen förälskad i M, som kom att hänga med ett bra tag framöver.
Cheerleadinglaget Angels tränade för fullt inför SM i Borås, där jag och 7 andra tjejer plockade hem bronset i klassen Cheer B senior. Som kuriosa kan nämnas att SM även i år går i Borås (jag ska dock tävla i en lite högre klass), jag har precis flyttat (inte hemifrån men väl till eget för första gången sedan den gången), och det finns även en M med i bilden även detta år (dock långt ifrån samma).

April 1998
Jag var 12 år och gick i 6:an på Främbyskolan. På rasterna cyklade vi till Konsum på Kvarnberget och köpte klubbor i lösvikt. På kvällarna lekte vi röda vita rosen, och gjorde storslagna planer inför högstadiet.
Varannan fredag var det disco i UNFs regi inne i stan, och vi dansade till Will Smith, Bloodhound Gang och Backstreet Boys. Jag och Tegel var ihop med Jesper och Krille som också var bästa kompisar.

April 1993
Hmm, 7 år var jag i alla fall, så jag lär ha gått i 2:an på samma skola som ovan. 1993 var det skid-VM i Falun, och det kommer jag faktiskt ihåg för jag fick en tre-fyra gosedjur föreställande Bubo, som var maskot för spektaklet. (Bubo bubo är berguv på latin, och Berguven är Dalarnas landskapsfågel. Tror jag.) Jag misstänker att min mor var engagerad i VM:et på något vis. Men å andra sidan lär det ju inte ha varit i april, så det känns irrelevant.

April 1998
Jo tjena, jag var två år i bodde i Göteborg (Björkekärr tror jag det hette). Jag gick på ett föräldrakooperativt dagis där det fanns såna där jättestora legobitar som man kunde bygga stora hus av. Jag hade tydligen en kompis som hette Johan-Emil, och honom letade mamma reda på på Facebook i somras. Han pluggar till läkare tydligen, roligt för honom.

Själv utmanar jag Lisa, Sososofie, Tegel och Tilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *