Okategoriserat

You’ve gotta have patience plus persitance

Nu mår jag bra. Oförskämt bra. Helgen har spenderats på ett alldeles utmärkt sätt, även om vuxenpoängen sakta men säkert samlats på hög. Fredag var lika med löningsdag, och spenderades först på jobbet en sväng, där jag drog igång nya glassäljartalangen, innan jag begav mig ut på ohejdat shoppingstreak.
Mitt i provande av klänningar till vårgasquen ramlade det in ett sms från kära gamle Pata som var i stan, så vi bestämde hastigt och lustigt att gå och ta en öl. På vägen stötte vi in i WennH och Nr 2, och invaderade Framfickan på äkta Dala-maner. Där var det trångt och lite väl varmt, så det bidde bara en öl, och sedan en sväng hem till Floggan för avlämning av påsar med kläder.

Senare på kvällen begav jag mig med A och I till O’Learys, där vi avnjöt hamburgare och kladdiga kycklingvingar. Klockan elva anlände jag hem och knoppade in.

Lördagen har spenderats säljandes glass, eller snarare städandes glasskiosk eftersom efterfrågan var förfärande låg. När glassdagen var över blev det spontanbio med J, mycket trevligt! När jag kom hem var korridoren full med halvnakna män som drack öl, men sånt pysslar ju inte jag med så jag städade mitt lilla rum istället. Jepp, exakt så tråkig är jag. Det enda som håller mig flytande över tant-strecket just nu är att klockan är halv ett och jag är still going strong.

På det hela taget är jag en minst sagt tillfreds människa just nu, med undantag av den lilla klumpen i magen som finns där till och från. Tyvärr ligger ju inte den bollen hos mig, så den som lever får helt enkelt se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *