Okategoriserat

Everybody in the front, get into it

Jojomän, jag säger då det. Vaknade imorse av en ännu ett telefonsamtal från någon som vill att jag ska jobba, så ny intervju på måndag är inbokad. Langos kommer inte hinnas med, mycket surt med tanke på hur mycket pengar jag missar. Men man måste ju leva också. Faktiskt.
Är fortfarande förbannad över att folk som jag röstade till makten nu har tagit sig friheten att övervaka varje steg jag tar. Det rimmar mycket illa med den ideologi jag trodde att de stod för. Möjligtvis röstar jag blankt i nästa val, men då finns väl istället risken att SD lyckas ta sig in riksdagen. Vad är det för fel på det här landet?

Snart är det dags för intervju till ännu ett jag inte vet vad det är, bemanningsföretagen är lite väl hemlighetsfulla tycker jag. Men erfarenhet är erfarenhet, och ju fler intervjuer man får chansen att gå på, desto bättre.

Imorgon åker vi till Falun för förhoppningsvis traditionellt midsommarfirande. Lite tråkigt att det blir svårt att kombinera alla jag vill träffa, men en del verkar ju inte ens vilja träffas, så då blir det väl enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *