Okategoriserat

It’s called compact living, Part 2

Nu har jag blivit av med kartongerna som ”bara skulle stå här ett tag”. Sa jag när jag flyttade in i mars alltså. Lite konkande och en genomsvettig Carin senare har jag frigjort ett helt hörn, och nu ska det börjas på riktigt. När jag kommer hem från min lilla minisemester ska gardiner köpas och sättas upp, och jakten på det perfekta skrivbordet ska ta sin början.

Här trängdes åtta stycken flyttkartonger. Ja mamma, jag visar upp mitt stök offentligt, deal with it. Till vänster i bild ska placeras
Här trängdes åtta stycken flyttkartonger. Ja mamma, jag visar upp mitt stök offentligt, deal with it. Till vänster i bild ska placeras ”Carins superlösning för att förvara dator, skrivare och micro”. Ska bara komma på hur det ska lösas. Gardiner är dock prio ett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *