Okategoriserat

Kalla mig Geronimo, har några clowner att skalpera

Klockan är miss i nassen, och den däringa Carin är sjukt trött. Imorgon börjar sommaren, med 43 timmars arbetsvecka hela tiden. Skrattar gör jag hela vägen till banken, som jag dock kommer ha svårt att få tid att gå till. Har i alla fall lyckats styra upp så jag får vara i Dalarna på midsommar, som det ska vara.
Mycket lyckad känner jag mig i alla fall, för jag har lyckats hålla mig på benen tillräckligt länge för att hinna tvätta och städa efter jobbet. Någonting säger mig att det kommer vara sanslöst fint i mitt rum några veckor framöver, då Biffen och Bananen åker om en vecka och jag blir Miss Lonely.

Grattis i efterskott till finaste LundH, som har flyttat in i skönaste rummet och stekte duktigt på sin dag igår.

Nu får det vara nog, tidig uppgång imorgon är planerad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *