Okategoriserat

The queen is here, take heed and run

Behold, the queen of code! Jag är sjukt bra på alla sätt och vis. Fyra dygn utan en cigg nu, plus att jag har kommit en bra bit på mitt nya projekt som förhoppningsvis ska få in mig i the glorius värld of webdesign. På riktigt alltså. Behöver lite sjyssta namnförslag, på en produkt och på ett företag. HEQ var tydligen en mindre bra idé. Jag fattar inte varför. Å andra sidan kommunicerar jag endast skriftligt, så den knepiga associationen finns liksom inte där för mig. I vilket fall som helst, kom med förslag darlings!
Btw, den som påstår att man får sjysst andedräkt av att sluta röka har inte provat att konsumera en dosa Onico och 2 liter Cola om dan. Jag har seriöst borstat tungan. Länge.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *