Okategoriserat

Det är inte lätt att vara low-life

Igår hade jag nöjet att sitta bredvid ett par riktigt white-trash-knarkare när jag avnjöt en cheeseburgare på lunchen. Vad jag förstod av deras konversation hade de precis införskaffat någon lösning för att klara ett pissprov (tack gode gud att de inte var mer detaljerade än så). Allt deras planerande fick mig att tänka lite.
Det måste vara så sanslöst jobbigt att vara kriminell, speciellt om det handlar om knark. Människor som knarkar är så uppfinningsrika att det nästan är lite synd att de inte uppfinner vettiga saker istället för att bygga bongar eller prova nya droger och kombinationer av droger för att se vad det ger för effekt.

Men alla dessa cover-ups och lögner, att inte kunna berätta för alla vad man arbetar med, det måste tära så fruktansvärt på folk. Jag skulle aldrig klara av att inte kunna berätta var jag får mina pengar ifrån, att hela tiden vara rädd för att fel person ska komma på en, att inte kunna lita på någon.

Tack gode gud att jag ska bli IT-drottning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *