Okategoriserat

Det där med höst

Snart är vi inne i september, och den tuffa balansgången mellan att vara varm och snygg börjar. Samma visa varje år för mig, för heter man Carin finns det en hel del andra saker som är kul att lägga pengar på än snygga höstkläder. Ny dator och mera RAM till min laptop till exempel. Är man dessutom student har man egentligen inte ens råd med sånt, så kläder brukar kännas prio 0 ungefär. Men nu får det faktiskt vara nog, jag är tillräckligt gammal för att kunna skaffa kläder och skor som ska hålla mer än en säsong, och det ska jag ta mig fan göra. Billigt ska det vara också.
I höst är det dags att börja bygga den där basgarderoben med vardagsplagg som är snygga, och rensa ut bland illasittande byxor, trasiga skor och partylinnen. In ska jag istället med skjortor, koftor, välsittande byxor och kjolar och allt sånt där som hör till när man börjar bli vuxen. (Blä, jag vill inte vara vuxen)

Så idag introducerar jag en ny sida i menyn, där jag listar det som jag kommer tänkas behöva. Kom gärna med förslag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *