Okategoriserat

Det finns bara en som vet hur du ska leva, och det är du

En lång dusch, en liten promenad med A och många stickade maskor senare mår jag faktiskt helt OK. Imorgon blir det en busy dag, jobba till fyra, sen prova på att solduscha och nollningsmöte på kvällen.
Jobbet är väl inte så mycket att säga om, trevligt som vanligt säkert, jag är så glad att jag har ett jobb där jag lär mig saker varje dag, och jag jobbar liksom med att förklara saker för folk! Hur bra är inte det?

Soldusch ska bli spännande, vi har pratat om det så länge nu. Hoppas färgen blir fin, det vore så skönt att slippa allt kladdande med krämer i vinter.

Nollingsmöte känns som det är på tiden, nollorna börjar på måndag och jag har hemskt dålig koll känner jag. Men ooooh, hur spännande är det inte? Nya människor att lära känna, folk som kommer hit helt nya som vi gjorde för hela ett år sedan. På ett sätt känns det som att det har gått helt sjukt fort. Fast det känns också som att jag alltid varit här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *