Okategoriserat

Det som inte dödar en ger en ont i fingrarna

Jag har lite svårt att bestämma mig för om jag ska känna mig kass för att ha suttit i soffan hela dagen och varken städat eller tvättat, eller om jag ska känna mig duktig för att jag kommit så långt på min nya stickning. Jag har givit upp min urgulliga Argygle-kofta och istället börjat på den läckra Shawl Collar Vest. Jag gör den i grått, och blir den bra blir det nog en svart också. Cause I love it! Har lite problem att förstå beskrivningen dock, så jag hoppas att jag tolkat den rätt.
Nu är det nog dags för sängen, och en fortsättning på boken jag håller på att läsa. Läste i och för sig två kapitel full igår, så vi får se om jag kommer ihåg vad den handlar om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *