Okategoriserat

Fridlysta Storsjöodjur och psykologer

Fullt fart från första stund har det varit idag. Mötte upp Flixter och gick till uppropet, så nu är man inskriven på Psykologi A. Det verkar vara ett ganska skönt gäng som ska läsa, kul med lite fler tjejer än jag är van vid från systemvetenskapen. Synd att jag inte kommer kunna vara där så mycket förrän i november. Första tentan är om en dryg vecka, så jag hoppas att min bok anländer snarast. Mycket läsning kommer det bli.
Fixade undan allt jag kunde göra själv på jobbet, nu sitter jag och väntar på att kollegorna ska lossna så att jag kan få lite hjälp med resten. Fast det är snart lunch, så det blir säkert efter det. Gud vad jag älskar att ha ett jobb där man kan släppa det man håller på med och ta lunch, sån skillnad från restaurangbranschen när man ska vara glad om man hinner få någon mat innan tre på eftermiddagen.

On a totally different note har de tydligen lyckats fånga Storsjöodjuret på film. Det ska bli intressant att se vad det visar sig vara, men det som är kul med artikeln är det sista stycket, så sött av Jämtlands kommun:

1986 förbjöd länsstyrelsen i Jämtlands län att ”döda, skada, fånga levande djur av arten Storsjöodjuret” och att ”borttaga eller skada Storsjöodjurets ägg, rom eller bo”.

Jag hade velat vara en fluga på väggen på det fullmäktigemötet.

Nu ska jag snart trycka i mig en sallad, och sedan träffa General A för inhandling av nollningssaker. Ska försöka hinna på systemet också, men det känns dömt att misslyckas.

Ett svar på “Fridlysta Storsjöodjur och psykologer”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *