Okategoriserat

Hopp om livet

Ibland blir jag så stolt över mig själv. Allt detta har fått mig att inse att jag inte kan fortsätta förstöra relationer såhär, och det är verkligen dags att göra något åt det. Jag är så trött på att vara den jag är idag, och jag måste jobba stenhårt för att förändra hur jag uppfattar mig själv och andra.
Jag hoppas såklart fortfarande på att du ska vilja försöka igen, men det här är något jag måste göra oavsett. Med eller utan dig.

Det gör jävligt ont den dagen man inser att det finns andra människor som också har rätt att göra som de vill, även om det inte är vad jag vill. Jag predikar alltid om allas lika värde, men det har inte gällt för någon som kommit i kontakt med mig. I mina relationer, kärlek och vänskap, har det handlat så mycket om mig att jag är förvånad att det faktiskt finns folk kvar. Folk som jag släppt för att jag varit så upptagen med att skapa det perfekta förhållandet. Det har inte gjort någon lycklig.

Jag vill inte längre vara beroende av någon annan än mig själv, för ingen annan än jag kan läka mina sår. Det är jag och min kropp som är stuck together, ingen annan måste stanna om de inte själv vill, och det måste jag förstå. Här kommer the new and improved Carin, som skapar sina egna val och gör det hon vill. Med eller utan dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *