Okategoriserat

If every simple song I wrote to you would take your breath away, I’d write it all

Kontoret där jag jobbar ligger i en galleria där det spelas lite skön musik bland hissarna och så. Vanligtvis blir jag glad av singer/songwriter-feelgood-kärlekslåtarna. Men det är lite skillnad när det är musik jag förknippar med dig. Damn, I miss you.
På lunchen idag hängde jag med systrarna LundH, alltid lika trevligt och uppfriskande. Men jag insåg också att både Denice och jag snarast måste sluta läsa Blondinbellas blogg. Visst, det är kul att läsa vad hon pysslar med, jag ser faktiskt mycket av mig själv i henne, förutom att hon har möjligheter att göra allt det som jag bara drömmer om (och faktiskt verkar göra saker istället för att bara svamla om dem). Men det är ju inte meningen att vi ska sitta och diskutera herr vs. damskjortor på lunchen. Gud, jag måste programmera nåt. Jag är nörd, inte tjej. Inte egentligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *