Okategoriserat

Jag känner mig själv bättre än jag tror

Nyvaken och jävlig är jag, och det enda jag vill är att fortsätta med min stickning. Stickning är terapi i tell you.
Jag ska försöka städa idag också, det är en del av mitt nya jag. Faktum är att jag ska städa först, så jag får sitta i mitt fräscha rum sedan.

Jag tänker väldigt mycket på dig, fast jag försöker låta bli. Det är svårt att inte katastroftänka och istället vända det till att jag helt enkelt får se vad som händer. Men, som jag läste i min bok igår, man är inte ansvarig för sin första tanke, men däremot den andra. That is gooood advice.

Mitt problem har nästan alltid varit att jag tänker väldigt mycket, föreställer mig scenarion och hur de ska utspela sig. Sedan blir jag alltid jättebesviken när det inte blir så. Det är det jag först och främst försöker jobba bort, för hur ofta blir saker egentligen som man tänkt sig? Det är som mamma sa nån gång (det var i och för sig på tal om nån mattekurs jag läste):
Man använder vad man vet idag för att räkna ut hur det ska bli i framtiden. Och är det något man alltid kan vara säker på är det att man inte vet nånting om hur det egentligen är idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *