Okategoriserat

Lite självförtroendeboost

Hemkommen från solduschen, det har inte blivit någon färg recension av det får vänta. Lite läskigt var det, medlet smakade inte så gott, och jag är jätterädd att jag ska ha lyckats få för mycket eller för lite nånstans. Men men, det går ju bort i så fall. Fick erbjudande om att göra en till hemsida idag också, det känns kul och det är alltid trevligt med återkommande ”kunder”. Hoppas att jag snart kan starta upp ett företag och göra det på riktigt, har ett halvfärdigt CMS-projekt som måste blir klart först dock.

Köpt höstskor har jag gjort också, jag är helt kär i stövlarna och de svarta skorna. De silvriga köpte jag mest för att få ihop tre par, men de kan nog funka som utgångsskor ett tag.

Notera mina vackra gröna soffkuddar också.
Notera mina vackra gröna soffkuddar också.

Nu ska jag springa iväg på nollningsmöte, återkommer med solduschrapport!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *