Okategoriserat

Man lever dag för dag, man lever jävla bra

Efter jobbet träffade jag älskade LundH, vi gick och gjorde henne till äkta student med kårleg och allt, och sedan kikade vi in hennes hemvist för de närmaste fem månaderna. Vem behöver kärlek när man har vänner som min vackra Denicé?
Äntligen hemma är jag nu, ska dra igång med mina dagliga sysslor innan jag får krypa ned i sängen med min stickning och några avsnitt av Vänner.

Kul för övrigt att jag får en tusenlapp mer i lön än jag trodde, det är inte ofta det händer. Och det behövs kan jag säga, räkningarnas summa är fan inte en sak som är konstant. Kåravgift, internet som jag inte har använt sen oktober, dansavgift förhoppningsvis och en äckligt hög telefonräkning är vad jag har att tacklas med. Bleh.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *