Okategoriserat

Modemissar och utgång

Har studerat Top 10 Fashion Mistakes to Avoid noga nu, och kan nog förklara mig oskyldig till de flesta. Men jag har en tendens att visa trosorna ganska ofta (har oftast inte string i alla fall). Jag förstår inte hur man ska göra för att undvika det. Min rumpa är liksom formad så att kläder glider av den, så om jag har långa linnen (som jag oftast har), så åker de upp hela tiden. Och jeansen sitter aldrig kvar i midjan av samma anledning. Tips. någon?
Nu ska jag snart springa ifrån jobbet och gå på bolaget med LundH, sen ska jag kolla var förfesten är, och sedan är det dags för partykväll. Vet inte vad jag ska ha på mig eller hur jag ska göra med håret, men det ger sig. Är faktiskt inte så nervös över att M kommer vara där, hoppas att det håller i sig och inte ändras när jag ser honom. Hoppas på en superkväll, men dock tidig eftersom jag jobbar kontorstid nuförtiden.

Ett svar på “Modemissar och utgång”

  1. Hi there!
    I have NO idea what you wrote here (is it Swedish??) but just wanted to stop by and thank you for the link. 🙂

    Vered DeLeeuw
    MomGrind

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *