Okategoriserat

Nostalgikväll och framåtanda

Kvällen igår blev alldeles, alldeles underbar. Oväntade pengar till mamma blev utgångspengar till mig, och det var precis vad jag behövde.
Förfest med Flixter, Biffen och Josie med lustiga lekar och 90-talsmusik satte stämningen, och sedan satte vi kurs mot Snerkan där vi mötte upp LundH och hennes trevliga korrare. LundH var på natiooooon, ölen flödade och en hel del trevliga konversationer utspelade sig.

Runt ett knatade Biffen, LundH och jag till stationen och mötte upp KuksugarKlas. Utanför Etage där man alltid måste stanna när LundH är med träffade jag kära gamla Pata, tappade bort de lyckliga tu, sket i det och tog sällskap med Biffen och hans sällskap hem.

När jag vaknade var jag övertygad om att klockan var nio, och försökte tvinga mig att sova mer, tills jag insåg att klockan var halv ett och det var dags att gå upp och möta dagen. Så hej dag, idag ska vi ta det lugnt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *