Okategoriserat

You’re over me? When were you ever… under me?

Jag har blivit ganska så mycket mer kreativ på senaste. Det beror på en sak, och endast en sak. Min StumbleUpon toolbar. Det finns så otroligt mycket vackra saker man kan göra med garn och tyg, och jag är så himla glad att min mamma lärde mig att sticka och sy när jag var liten.
Just nu stickar jag en koftliknande sak i Argyle-mönster (ingen aning om det heter nåt annat på svenska dock). Det är lite knepigt, minst sagt. Jag har precis börjat om på min tredje version av det högra framstycket, för jag får hjärnsläpp varje gång jag försöker planera var jag ska planera armhålen och ringningen. Men jag ger inte upp, och det är positivt. Gör jag klart den här är det den fjärde gången jag avslutar ett handarbete den här sommaren. Att jämföra med de föregående 22 åren, då jag lyckats göra färdigt exakt noll av de projekt jag börjat med.

Mitt nästa projekt, om inget annat kul kommer emellan, är att göra ett lapptäcksliknande överkast till min säng. I rule.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *