Okategoriserat

Allt det där man måste göra

Det finns en uppsjö av listor på nätet med saker man borde göra innan någon speciell milstolpe i livet inträffar. Om man skulle ta och göra allt det där, skulle man må bättre då? Jag blir mest bara stressad.
En lista jag skulle kunna ge mig på är den här med 30 böcker man bör läsa innan 30. Jag har läst förvånansvärt få, tror jag räknade till 3 (minus ”Det susar i säven”, för face it, böcker man läste innan man var 6 kan man inte påstå att man läst). Jag läser ändå rätt snabbt, så det där borde man kunna fixa på en sommar.

Men snälla, 70 saker man bör göra innan man får barn? Jag har inte gjort en enda av sakerna på den där listan, och jag har inte tänkt skaffa barn när jag är 50. Jag har lust att göra en tidsplan av listan bara för att se hur gammal jag skulle vara när jag är färdig. Men det får nog vänta, det är en lång lista.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *