Okategoriserat

Att vara formad som en kvinna

Sprang iväg till HM på lunchen och försökte hitta ett par nya jeans, då mina favoriter fått en oförklarlig fläck på knät. Varje gång jag ska köpa byxor undrar jag vad det är för fel på klädföretagen. Det kan väl inte vara någon som bara hittar ett par jeans som passar rakt av? Jag är för det första kort, så alla byxor är en mil för långa. Men det kan jag leva med, det är lättare att fålla upp än att göra byxor längre, jag kan vara solidarisk med er som är längre.
Men det kan väl inte bara jag som har en rumpa? Varenda par jag provar passar antingen bra runt låren, eller så kan jag dra upp gylfen och ha jeans som säckar på resten av benen. Har i alla fall hittat ett par nu, 400 spänn för jeans är inte så farligt, så jag får väl helt enkelt plocka fram symaskinen. Konstigt att man får komplex.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *