Okategoriserat

Google fortsätter ta över världen

Nästa tisdag släpper Google betaversionen av Google Chrome, en webläsare och en av de få saker de inte redan har utvecklat. Jag började läsa igenom den sköna beskrivningen av browsern, men jag har lite för mycket annat att tänka på för att det ska gå in just nu. Testa den ska jag i alla fall, jag gillar deras applikationer och använder väldigt många av dem idag. Det är riktigt kul att det börjar komma en hel del olika webläsare, och Internet Explorers tid som dominant på marknaden är snart över (hoppas jag och alla andra som är trött på att Microsoft alltid ska hitta på eget och göra det omöjligt att webutveckla för alla webläsare).
Snart får jag min nya dator, och då kan jag äntligen testa mina designer cross-browser. Den gamla burken löper risk att bli en Linuxburk, om jag inte kan få tag i något annat att ha som teststation så laptopen kan agera skoldator.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *