Okategoriserat

Helt förstörd

Jag är så trött idag, sov verkligen inte bra inatt. Det har resulterat i en sån där dag när man är sjukt seg och inte riktigt hänger med i svängarna. Tur att dagarna går så fort nuförtiden, det är ju snart dags att sova igen.
Vinfotbollen igår var riktigt kul att se på, alla var rikigt engagerade och Team Rosa knäckte som vanligt. Utgången hade säkert varit rolig, men jag var inte alls på humör och gick hem ganska snabbt.

Imorse fick jag min psykologibok, så nu har jag inga ursäkter att inte plugga, även om det tar emot. Den verkar riktigt intressant, synd bara att man automatiskt får lite aversioner mot kurslitteratur bara för att det är just kurslitteratur och man måste läsa dem. Minst två timmar om dagen har jag tänkt att ägna böckerna, eftersom jag inte kan gå på föreläsningarna. Vi får se hur länge det håller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *