Okategoriserat

Inga mer pengar. Igen.

I budgetpropositionen för 2009 föreslås skattelättnader för pensionärer och arbetande. Superbra, såklart. Men igen har man glömt bort studenterna, vi får en höjning med runt 300 kronor från 1 juni 2009, vilket bara beror på ett uppräkning på grund av inflationen. Vi får väl helt enkelt offra oss, och hoppas att vårt slit betalar sig när vi väl börjar jobba. Synd att många kommer lägga av på vägen, eftersom det är grymt jobbigt att försöka försörja sig samtidigt som man ska plugga, nätverka, träna, vara snyggt klädd, hinna och ha råd med att hälsa på föräldrar och gamla vänner, osv i all oändlighet.

2 svar på “Inga mer pengar. Igen.”

  1. Prioriterar man träning och att va snyggt klädd under sin studietid får man väll ändå tar och tänka om ifall man vill ha pengar till rum, mat och böcker.

  2. Att ha tid att träna och ta hand om sin kropp är väl ändå något som borde vara alla förunnat? När jag började plugga fick jag rådet att ta mig tid att motionera av såväl studenthälsan som våra lärare.
    Och lycka till att få en vettigt sommarjobb eller exjobb med trasiga och fläckiga kläder. Man förväntas se proper ut, därmed inte sagt att man måste vara klädd i designermärken från topp till tå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *