Okategoriserat

My eyes!

Snälla Sanna Bråding, jag skulle jättegärna läsa din blogg, men den gör ont i mina ögon. D e bättre om man skriver ut hela orden o inte bara en bokstav för d är omöjligt att läsa då.
Idag har jag diverse krämpor, bland annat tokinfekterade skavsår på fötterna (kan skavsår göra så man får ont i vaderna?). Och blåmärken på armarna, som jag tror kommer av att jag spenderade hela gårdagen med en sax i handen.  Överansträngda klippmuskler, kan man ha det?

Idag har jag med mig ett smörgåspaket att avnjuta som mat hela dagen, hälften av limpmackorna till lunch och andra hälften som mellanmål innan jag springer från jobbet till första dagen på nollningen.

På lunchen ska jag hinna springa till V-Dala och skaffa ett intyg så jag kan byta nation, och hämta ut min stövlar hos skomakaren. Klackar hade inte funkat idag, tacka vet jag sneakers.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *