Okategoriserat

Dalarna är sig likt

Magnus Betnér var i Falun igår och körde sitt ”Tal till nationen”. I sin dagbok skriver han att recensionerna är som de brukar vara på landet, och det har han nog rätt i. Man kan nog inte sticka ut alltför mycket när man recenserar för de folkliga Dalademokraten och Falukuriren, som precis alla läser till morgonkaffet. Tre pluppar är lagom och bra.
Något som i alla fall jag tycker är lite småkul är att det är Jonas ”Heavy” Stentäpp som verkar göra allt nöjesjobb på DD. Vet inte varför, men jag har svårt att ta honom på allvar som kulturkännare. Inte för att jag påstår att jag kan sånt bättre, jag är så mainstream man kan bli, highschoolfilmer och radiomusik är den kultur jag konsumerar.

Tydligen körde gamla Bettan sin långa diss av amerikanska presidenter som vi fick uppleva när vi såg honom på Harrys här i Uppsala också. Jag måste plugga på om vi ska gå och se honom när han kommer hit, förra gången stod jag som ett fån och var arg på det svenska skolsystemet som inte lärt mig allt som finns att veta om Reagan och Kennedy och alla de där andra sköna snubbarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *