Okategoriserat

Don’t push me, cause I’m close to the edge

Uppe med tuppen idag, hade opponering på vår labbrapport klockan åtta. Fattar de inte att vi studenter måste sova? När jag låg i sängen inatt hade jag tillbaka den där känslan som jag vet är så farlig, nu har jag stressat för mycket, och det är inte kul att gå runt med det där suget i magen, det där dåliga samvetet över allt jag borde gjort.
Men det är bara att acceptera att man inte kan göra allt, även om man vill, och fokusera på det som är antingen viktigt eller roligt. Jag är oförberedd som vanligt inför tentan, men det får helt enkelt vara så. Det brukar gå rätt så bra ändå.

Fördelen med att vara uppe tidigt är att man hinner en massa saker, jag har köpt aidaväv och garn till mina julklappstavlor jag ska brodera, handlat och plockat en massa. Nu blir det att tvätta håret och rensa garderoben, sedan begrava mig i kognitionspsykologi. Eller brodera. Eller träna.

Egentligen är jag lycklig. Lyckligare än på länge. Du och jag mot världen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *