Okategoriserat

I got my hair highlighted, because I felt some strands were more important than others

MItt stackars hår tog stryk igår när jag slet som en tok i det och försökte få till nån sorts frisyr till gasquen. Extra synd eftersom det slutade med att jag drog upp allt i en klämma á la de häftiga brudarna när man gick i sexan. Jag har svårt för mitt hår, jag vet aldrig vad jag ska göra med det, och det är så sjukt dyrt med såna där bra produkter och apparater man ska ha för att få det snyggt.
Nu är jag on a mission, jag ska luska ut ett sätt att styla håret som jag klarar av, och som inte ser ut som att jag har lekt med mormors papiljotter. Helst skulle jag vilja ha stora lockar jämt, med det känns dömt att misslyckas, jag skulle aldrig orka fixa till dem varje morgon. Men prova kanske man skulle göra? Jag börjar mitt letande efter den perfekta frisyren hos Cosmopolitan. Möjligtvis lägger jag upp bilder senare på mitt filmstjärnehår. Eller så sitter jag här i min ensamhet och ser ut som en tant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *