Okategoriserat

I love sleep. My life has the tendency to fall apart when I’m awake, you know?

Sjukt kul dag idag, om än något stressig. Men som sagt, sova kan man göra någon annan gång. I skolan klockan 8 imorse, där vi skrev klart mästerverket ”Blomkillar och brandkvinnor – automatiska processer inom genusstereotyper”. Det kommer bli en bestseller, tro mig. Aldrig har en labbrapport varit så vacker och genial!
Hämtade också ut min fail-tenta och såg till min förvåning att jag klarat statistikdelen, så ett aber mindre har jag. Omtenta 8 november, men innan dess en tenta till, vilken bör pluggas till i stor stil.

Lunchade med systrarna LundH, fick rensa hjärnan lite och må allmänt bra, alltid uppskattat! Ikväll ska de till Storstaden och beundra den gamla flickidolen och polaren Roger när han spelar på Debaser Medis. Jag är bara lite avis, det hade varit sjukt kul.

Istället ska jag på nollegasque, och om en halvtimme går startskottet för sporten jag är mästare i: ”Handla saker, åka hem, bli sjukt snygg, springa på förfest”. Jag har klarat det på 45 minuter för om åren, inklusive en kvarts bussresa. Siktar på att slå det rekordet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *