Okategoriserat

Im gonna be like you, Dad, you know I’m gonna be like you

På söndag är det fars dag, och jag hade egentligen tänkt spara det här inlägget tills dess. Men när Winamp slumpar fram My father’s eyes, då tar jag det som ett tecken.
Det har varit mycket mammahyllning på senaste, så nu är det pappas tur. Min fina älskade jultomtepappa ligger på sjukhus, han har opererat bort gallblåsan. Inte för att jag är orolig, min pappa har världens bästa läkkött, men det hugger ändå till i hjärtat varje gång det ringer från dolt nummer.

Pappa är en krutgubbe av stora mått. 50 år äldre än mig är han, nästan på dagen, men 72 är väl ingen ålder? Varje morgon går han upp klockan 5, och sedan bygger han på sitt torpprojekt med en frenesi som skulle göra Martin Timell avundsjuk. När han inte gör det underhåller han alla i sin omgivning med sina tre historier som vi alla kan utantill, men gärna lyssnar till ändå.

Vi träffas alldeles för sällan, min far och jag, men nyår är vikt åt honom och Smålands djupa skogar. Snart så! Min pappa är lätt Sveriges bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *