Okategoriserat

Just because you are unique it does not mean that you are useful

Lång dag idag igen, galet mycket att tänka på och så vidare. Snart slutar jobbet i alla fall, och jag har ett galet sug efter att vara lite kreativ. Så därför blir det en avstickare till IKEA och inhandling av det där tyget jag behöver till mitt överkast. Verkligen inte vad jag borde göra, men det är nog det enda vettiga jag kan fixa idag. Plugga känns avlägset. Kanske äntligen sticka klart min kofta också, den har legat på 95% för länge nu, fast jag behöver den i garderoben. För övrigt har jag planerat in garderobsrensning inom en snar framtid, så om LundH eller nån annan är sugen på att avlasta mig från lite kläder, säg till så bokar vi in.
Ska till gymmet och springa en vända på löpbandet också, det känns superviktigt att hålla konditionsprogrammet även om jag inte är ett dugg sugen. För övrigt så har jag gått ned 5 kilo sedan i somras. Sug på den ni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *