Okategoriserat

Mammor jag vill bli som

Nu var det inte så länge sedan jag hyllade min egen mamma, som såklart är den allra bästa i hela världen, och som jag inte skulle byta för allt smör i Småland.
Som en fortsättning på mamma-temat tänkte jag berätta om några bloggmammor jag beundrar, vars bloggar jag tycker alla borde läsa.

Först ut är IT-mamman, som lägger ner otroligt mycket tid på att fundera och skriva om IT i skolan, något som jag tycker är galet viktigt. På tal om henne hoppas jag att alla som är intresserade av IT-pedagogik även kollar in IT-pedagoger.se, som bland annat sagda mamma varit med och startat.

En annan mamma som bloggar bland annat om skolan är MammAnn och AC/DC-pojken. Genom hennes blogg har jag lärt mig en massa om människor och hur vi alla fungerar olika, även om vi inte har några bokstäver att skryta med.

Nu finns det ju en massa andra mammor också som bloggar och gör ett superjobb, men jag håller mig till dessa två just nu, så jag har lite tips över i framtiden. Och min egen älskade mamma är såklart bäst, trots att hon inte bloggar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *