Okategoriserat

She laughs at everything you say. Why? Because she has fine teeth

Det isar i tänderna på mig när jag läser om tandläkaren i Blekinge som drog ut två tänder på fel patient. Men jag har lite svårt att greppa att inte patienten reagerade. Jag antar att h*n var där för att dra ut tänder från början, i annat fall är det ju hur knepigt som helst. Eller finns det folk med sån övertro till sjukvård och liknande? ”Jaha, måste jag dra ut tänder? Jaja, det är ju en tandläkare som säger det, då måste det ju stämma. Surt, jag som bara skulle få lite bananlack.” Eller hur tänkte h*n?
För övrigt kan jag knappt läsa ordet tandläkare utan att det gör ont i min hörntand som jag haft problem med sedan jag gick i trean. På lågstadiet. Hemska minnen av lustgas och långdragna lagningar byggs upp i mitt huvud. Det är det som kallas betingning. Det har jag lärt mig i skolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *