Okategoriserat

The covers of this book are too far apart

Snart, snart hemgång! Och snart helg, bara en dag kvar att ta sig igenom. Ikväll tänker jag bara glida runt och göra sånt jag vill göra. Kan hända att jag tar en sväng på löpbandet, annars är det nog att fastna framför datorn som gäller.
På söndag ska Blondinbella börja blogga igen, jag har faktiskt saknat henne. Det ska bli spännande att se om hon har blivit så där vuxen över en natt som 18-åringar tenderar att bli (fast så var ju inte jag, nejdå, absolut inte).

Imorgon är det löning, och då funderar jag på att investera i lite kul tyg och tillverka mig en väska eller dylikt. På kvällen kan det hända att det kommer långväga besök, annars blir det nog lite Smålands eller liknande. Lördag Stockholm kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *