Okategoriserat

100 kreatörer med lite vett i skallen

För ett tag sedan gick några sköna föredettingar (bland annat Eva Dahlgren, Joey Tempest och Per Gessle) ut och visade sitt stöd för IPRED-lagen. Inte så konstigt kanske, de var ju artister i en tid när pengarna kom från försäljning av skivor eller filmer, och självklart tycker de att det är förfärligt att det numera går att få tag på deras musik gratis. De tjänar antagligen inte direkt stora pengar på konserter och merchandise.
Idag publicerar Aftonbladet Debatt en lista på 100 kreatörer som är emot lagen, och de har otroligt välgrundade argument. Läs!

Ett svar på “100 kreatörer med lite vett i skallen”

  1. Detdär artistupproret var ju sämsta tänkbara reklam, vilket självmål! Nu bojkottar vi dom allihop, vi laddar inte ens NER dom, ingen fildelning här! och så får de som de vill och snart nog existerar de inte ens en gång, totalt borta.
    :oD

    *skamlöst bubblande skadeglädje*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *