Okategoriserat

Att vara maffiaboss. Eller ninja.

Insåg idag att jag måste inge en hel del respekt på gymmet. Jag har nämligen den coolaste träningsjackan alla kategorier. Den är svart, för stor, och den har en fet logga tryckt i guld på ryggen.
Black Shadows Allstars, hur kickass låter inte det? Det är ingen i Uppsala som vet att de är cheerleaders, så när jag har den på mig tänker jag mig att jag är medlem i ett MC-gäng, eller möjligtvis karatemästare eller ninja eller något annat respektingivande.

Jackan är inte bara fet, det står dessutom ”Coach Carin” tryckt på bröstet. Så att alla ska veta vem det är som bestämmer i MC-gänget. Eller ninjasammanslutningen. Med all denna respekten behöver jag egentligen inte göra något på gymmet alls, men ibland brukar jag knata lite sakta på ett löpband så att alla ska fatta att man inte jiddrar med mig.

När jag lunkar där på bandet brukar jag plocka fram min gangstermobil och ha headsetet i örat medan jag tränar. Så att alla ska förstå att jag är någon man alltid ska kunna få tag på, dygnet runt, precis som en riktig maffiaboss. Att jag lyssnar på Kobojsarna eller DiscoCrew i det där headsetet är det ingen som behöver veta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *