Okategoriserat

Back in the hood

Synnerligen trevlig helg må jag säga. Fredagen inleddes med en trevlig middag med herrskapet hemma hos mor, sedan en mycket knepig film. Efter det drog jag ut på obligatoriskt bilhäng med Jazzan, lillasyster Jazzan, Putte och storebror Putte. Kvällen avslutades som brukligt på Etage, där alla var 12 och jag och Jazzan hedrade blackjackbordet med vår närvaro.
Lördagen spenderades med storstädning på Moderaternas kansli, och därefter reunion med Tegel och Lisa. Sofie fick tyvärr förhinder, men vi klarade oss ändå. Att gå på Harrys i Falun är som att vara på högstadiedisco igen. Efter en kväll av dansande till Dragosta din tei och Every little thing for jag hem till mor medelst nattbuss, som i Dalarna har den goda smaken att gå en kvart efter att krogen stänger istället för en halvtimme innan.

Igår var jag trött. Idag är jag ännu tröttare. Imorgon börjar livet igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *