Okategoriserat

Fredag

Det enda som är värre än att bli väckt av telefonförsäljare, är att blir väckt av någon som man måste kunna prata normalt med. Klockan nio tvingades jag gå från noll till hundra på 2 sekunder, och låtsas som att jag inte alls låg och sov, utan snarare är en hard working människa som gör vettiga saker tidigt på morgonen.
Lika bra ändå, så jag kom upp i tid för en gångs skull. Fick mitt resultat på kognitionstentan, det var så att säga mindre bra. Nu är jag alltså uppe i minst två omtentor, plus de två som är kvar på kursen. Epic fail. Nu ska jag ringa tiggarsamtal till min mor, också det mindre kul.

Mer kul är att jag ska leka med Denice framåt kvällen, och att det imorgon är dags för födelsedagsfest (inte min, tyvärr, men kul ändå!). Jag ska ta mig ned på stan under dagen också, och byta rabattkuponger på massage mot gratis öl ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *