Okategoriserat

Funderingar på nattkröken

Jag ser nu att de där hårnålarna jag köpte till Denice när vi skulle gå ut ligger på mitt bord här. Var det inte meningen att hon skulle ha dem i håret? Oh well, de ligger väl bra där. Det ser ju nästan ut som att jag bryr mig om hur mitt hår ser ut.
En bra idé om man vill ha något att skylla på när man inte vill plugga är att gå till gymmet och låtsas att man är skitstark. Så lyfter man en massa tunga vikter och ser jävligt häftig ut. Pluggursäkten är att man inte kan lyfta armarna när man är klar, och absolut inte kan förväntas hålla i vare sig penna eller bok.

Något annat man kan göra är att låtsas att man bryr sig hur det går i USA:s presidentval. På det sättet är det helt legitimt att sitta uppe mitt i natten, och dessutom med stor sannolikhet försova sig även imorgon.

Vad jag egentligen gör är att klura på hur jag ska klara mig nu när jag inte jobbar och därför inte får sköna slantar att köpa onödiga saker för. Min reservplan, GratisBio, har visat sig gå lite segt, men snart är jag uppe i tillräckligt med poäng för att kunna börja beställa lite presentkort. Det är dåligt med värvningar dock, vad är det för fel på er människor, vill ni inte ha gratisgrejer? Sign up, jag vet att ni vill!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *