Okategoriserat

I am the beef without a beard

Nu har jag varit på gyminstruktion och fått ett helkroppsprogram som jag ska hålla mig till de närmaste 6 veckorna. Armarna är döda som vanligt, men hjälp vad bra det känns att ha fått lite koll. Nu börjar jag på allvar, det är träning 5 dagar i veckan som gäller, 2 konditionspass och 3 styrkepass. Man kanske skulle börja träningsblogga? Fast själv tycker jag att det galet tråkigt att läsa om andras träning, i alla fall på detaljnivå, så det får nog vara.
Om cirkus en timme får jag besök av världens finaste (en anledning till att duscha och plocka undan lite istället för att sitta här och svamla?). Dessutom är det lite halvt inplanerat att jag ska gå ut med sötaste Lisa i Falun i helgen. Mycket att se fram emot med andra ord!

Till jul önskar jag mig boken ”Mia – Sanningen om Gömda” som Monica Antonsson skrivit. Det ska bli spännande att se hur mycket rabalder den ställer till med. Tips om den fick jag från Blogganalysen, som just nu är min favorit bland ”Bloggbloggarna”.

Annat intressant jag läst idag är Tyskungens avslöjande om att det finns stora bloggare som är medlemmar i någon sorts cirkel där de klickar in på varandras bloggar för att generera läsare. De har dessuom en ”klickbot”, något som jag tycker är sjukt osmakligt. Fast det är väl mest för att jag inte får vara med och få gratisklick. Förvånad är jag inte.

Ett svar på “I am the beef without a beard”

  1. Oh! Hoppas du kommer!!! Skulle vara så kul! Sofie ska oxå vara med, då blire like old times… PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *