Okategoriserat

Korridoren från helvetet

Det händer mystiska saker i min korridor. Någon som bor här verkar ha stora problem med att fatta principen med att bo i korridor (grundregel: håll dig till din plats och ge fan i andras grejer!)
Det går inte att ha alkohol i kylen längre, för det försvinner lika fort som man lagt dit det. Jag tänkte att jag skulle chansa ändå och lägga mina stackars öl på kylning i två timmar nu. Men vad ser jag när kommer till kylen? Någon har haft den goda smaken att flytta på alla mina saker på hyllan för att ställa dit en massa andra saker.

Det är alltså tacken man får för att man inte gnäller när det ligger världens största nät med brysselkål på min hylla, eftersom man tänker att det inte gör så mycket, och den som har lagt den där kanske hade dåligt med plats på sin hylla. Men vad fan är grejen med att flytta mina saker? Och vad är grejen med att använda min diskhandduk som en tjej på besök gjorde mitt framför ögonen på mig igår?

Och, vad fan är grejen med idioten som bor ovanpå mig och spelar SAMMA. JÄVLA. LÅT. hur högt som helst hela jävla tiden? Man skulle kunna säga att jag är lite arg.

3 svar på “Korridoren från helvetet”

  1. Låter som att det är kul att bo i korridor, Fantasktiskt det där med att folk ALDRIG vet vad som tillhör dom! Stå på dig 😉 Peace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *