Okategoriserat

Nu får det vara helg

Det snöar ute, så mycket för mina planer att köra pumps ikväll. Jaja, stövlar får det bli, som vanligt. Det är synd att det är så fult med UGGs, för det ser väldigt varmt och skönt ut. Men jag tänker inte ta på mig skor som ser ut som min mammas tofflor. Nu är det dags att hoppa in i duschen och göra mig vacker, sen ska jag glida ner till Etage och snacka lite skit med Denice. Mycket efterlängtat, det var grymt länge sen. Fler tjejkvällar är inplanerade i framtiden för övrigt, skönt att någon orkar styra (tack Sara!).

Random saker som hänt idag:

Budgetstek på Systemet, när någons Xider har den goda smaken att spricka på rullbandet och spruta över hela mig. Himla tur att jag inte hade på mig en vit päls eller något. Min jacka har varit med om att bli spilld på förr.

Jag fick paket från Unibet, ett pokerset som jag fick utan motprestation. Hade förväntat mig nåt litet skitset, så jag gled förbi ICA efter stadsbesöket med påsar och grejer. Blev överraskad, både positivt och negativt, då paketet visar sig väga bly. Riktigt fint set, ska bara hitta någon att skinna på pengar nu!

Mail har också inkommit från min nya hyresvärd. Jag har varit galet orolig över att huset jag ska flytta in i om drygt en vecka fortfarande är inplastat. Men tydligen får jag hämta nycklarna nu på måndag? Undrar om det går att flytta in då. Den som lever får se.

Ett svar på “Nu får det vara helg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *