Okategoriserat

There is no hope for a civilization which starts each day to the sound of an alarm clock

Tydligen tyckte inte min kropp att utvecklingspsykologi är något jag behöver bry mig om, så jag antar att den har nån sorts inside-information om tentan. Jag gillar inte att försova mig.
Min kropp verkar också tycka det är kul att tortera mig av ingen anledning alls, jag tror nämligen att jag för första gången i mitt liv stiftar bekantskap med ägglossningssmärtor. Antingen det, eller så skär någon sakta men säkert upp min mage inifrån. Jag tror inte att det detta kommer bli en bra dag.

Dagens plan är att plugga hela dagen, och i pauserna försöka tvätta, städa, laga mat, gå till gymmet och diska. Vad besviken jag kommer bli om jag inte bli rik på det här som kallas pluggande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *