Okategoriserat

Timbuktu är på rätt spår

Jag har inte engagerat mig så mycket i IPRED-debatten, något som jag är ganska ledsen över, för det är såklart oerhört viktigt. Jag hoppas självklart att förslaget inte går igenom, och att de politiker jag röstat fram inte gör ännu ett intrång i vårt privatliv.
Timbuktu har synts ganska mycket i fildelningsdebatten, och släppte för ett tag sedan en singel via PirateBay. Jag gillar den mannen mer och mer, inte nog med att hans musik är bra, han säger en massa bra saker också. Idag skriver han på Newsmill, och jag hoppas att alla dessa artister som hårdnackat sätter sig emot att tänka på något annat sätt än det traditionella läser och tar till sig.

Media: Aftonbladet | Newsmill

Ett svar på “Timbuktu är på rätt spår”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *