Okategoriserat

Gästtema: Sport

I cirkus tio dagar framöver finns det risk att vissa inlägg har en touch av sportfåneri. Detta är inget som kommer bestå, utan kommer sig av att grabben som bor i mitt hjärta just nu är i Tjeckien och spelar VM i innebandy med det brittiska landslaget.
Jag förväntar mig att alla (speciellt ni cheermänniskor som vet hur man gör) hoppar, studsar och hejar som galningar på de röd-vita. Det är inte nödvändigt hela tiden, utan det räcker med att ni följer matchschemat:

Lördag 6 december klockan 10.10 (Mot Tyskland)
Måndag 8 december klockan 13.10 (Mot Slovenien)
Tisdag 9 december klockan 13.10 (Mot Singapore)
Onsdag 10 december klockan 10.10 (Mot Österrike)

Jag har ingen aning om hur lång en match är, men tre timmars tumhållande lär väl räcka. Jag litar på er! Btw, så behöver ni inte oroa er om det skulle vara så att ni skulle vilja heja på Sverige också. Borta på the British Isles är innebandyn inte så stor, så de två länderna spelar inte i samma VM.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *