Okategoriserat

I want to thank my friends, my parents, and my dog…

Jag har fått en utmärkelse av finaste Lisa, med motiveringen: ”Min galna systemvetare! Din blogg är inte bara snygg utan grymt egen. Ibland saknar jag dej så mycket och då måste jag bara läsa massa Carin! Puss!”

Reglerna säger:
1. De som mottagit utmärkelsen ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått utmärkelsen.

Så då får man ju se till att lyda, men jag känner att kriterierna är lite luddiga. I love your blog, jo visst, men hur väljer man bara sju? Jag har helt enkelt slumpmässigt valt ut några av de runt 50 bloggar jag har i min rss-läsare. Det blev ganska bra. Jag är nöjd.

Lotten, såklart. Lotten bloggade långt innan bloggandet fanns, och just nu är det extra värt att läsa hennes blogg, för hon har en mycket underhållande julkalender.

Egoina. Hypad just nu, och med all rätt, för det här är en sjukt rolig människa.

Heja Abbe. Jag vet inte hur många jag gånger jag tipsat om denna blogg, men den är liksom ett måste. Läs, bara läs.

Supergirl, för att det är precis sådär det är. Ju.

Onekligen. För att vardagen kan vara sjukt kul att läsa om. Om det är Onekligen som skriver.

Spiderchick. För att hon skriver som jag skulle gjort om jag hade kunnat skriva. Och haft en kul liv. Och haft humor.

Stationsvakt. För att man aldrig vet vad som dyker upp. Ibland är det grymt vettiga saker man kan lära sig något av. Ibland är det bara sjukt kul. Men oftast är det något man absolut inte tänkt på själv.

FYI, så är jag kass på att skriva motiveringar, men det jag försöker säga är att jag gillar er.

5 svar på “I want to thank my friends, my parents, and my dog…”

  1. Åh, kära nån och tack! Jag ska sätta upp utmärkelsen på väggen när jag har klurat ut om den verkligen föreställer en fågel med ett gigantiskt människoöga och gul näbb.

  2. Tack så sjukt mkt Carin. Jag vet inte om jag orkar skicka vidare utmärkelsen just nu.Men jag uppskattar den iaf väldigt mkt.

    Lotten: Det är en röd ros ju =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *